Casele din containere,mai ieftine mai durabile

Există un nou trend:case din containere de transport. Practic, modificați și reutilizați containerele de transport folosite și le lipiți împreună pentru a construi o casă!

Arhitecții, designerii și constructorii au găsit de fapt o modalitate de a transforma cutii mari de oțel în case frumoase și complet funcționale.

Cu o planificare adecvată, vă puteți strădui să proiectați și să construiți o casă de lux la jumătate din prețul unei case „normale”. Să vorbim puțin despre costurile construirii unei case de containere pentru transport.

Există două dimensiuni standard pentru containere de transport: 20 x 8 x 8 , care acoperă o suprafață de 160 mp și 40 x 8 x 8 cu o suprafață de 320 mp. Un cost de 20 de mp folosit costă oriunde între 1.400 $ și 2.800 USD, în timp ce un 40 de mp costă 3.500 dolari – 4.500 dolari.


Cu o suprafață de 2.000 mp, această casă combină designul exterior la exterior cu un finisaj din nuc la interior. Pardoselile sunt din beton, iar ferestrele din aluminiu ce oferă lumină naturală tot timpul anului. Casa are 5 punți separate pentru a se bucura de soare în timp ce poti servi masa afară, sau stai la soare sau pur și simplu pentru a vă bucura de priveliște. Probabil că ar trebui să plătiți aproximativ 150.000 – 200.000 $ (estimat) pentru o casă de containere metalice atât de mare. Față de cei 300 de mii de dolari necesari pentru a construi o casă normală cu aceleași dimensiuni, considerăm că containerele metalice sună destul de atractiv în acest moment, mai ales dacă se ia în considerare valoarea designului unic și a durabilității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.