Afaceri case din containere

Afacerea caselor de containere crește din ce în ce mai mult în fiecare zi. Cheryl, Rachael și Tom Tysseling au profitat de tendință și au făcut o afacere în construirea lor. Au văzut că nu numai că sunt populare casele de containere, dar sunt durabile. Containerele stau împotriva multor situații pe care mama natură le aruncă asupra noastră. Dar nu numai asta. A avea acasă un container este o modalitate de reciclare și reutilizare a materialului existent. În majoritatea situațiilor, când vă gândiți la un container, vă gândiți la stocare. Cu un container de stocare, reutilizați ceea ce a folosit cineva și faceți o casă din el. Reciclarea este atât de importantă pentru lumea în care trăim. În acest fel, ajutați planeta noastră să se mențină durabil.

Un alt element uimitor al caselor din containere este faptul că, dacă îți ocupi timpul pentru a planifica fiecare spatiu, există posibilități interminabile când vine vorba de depozitare. Acest lucru face ca un container să fie o alegere bine facuta.

Utilizarea fiecărui metru pentru depozitare este ceea ce caută multă lume. . De aceea, stocarea este importantă! Cheryl, Rachael și Tom Tysseling iubesc aerul în aer liber. Călătoria cailor, mersul la lac pentru trezire, drumeții și camping sunt doar câteva dintre hobby-urile și interesul lor personal. Așadar, nu este de mirare că băieții de la Round Valley Building Solutions au găsit toate posibilitățile pe care containerele le pot oferi casele din containere, case de vacanță, chiar și hambare de fan. Toate casele lor sunt construite la comandă, care este o altă caracteristică populară a caselor realizate din containere. Compania lor are patru case model standard pe proprietăți comerciale în Eagar, Arizona. De asemenea, le folosesc pentru închirieri de vacanță

În acest moment, principalul lor obiectiv este concentrarea pe clădiri de locuințe și construcții, dar intenționează să își extindă afacerile în continuare.

Ne-am dorit întotdeauna să începem propria noastră afacere și ne-am interesat de ani de zile să repunem containerele de transport. Am început să ne gândim la diferitele moduri în care aceste containere pot fi utilizate și modul în care designul nostru ar putea depăși altele, am văzut, analizat, studiat. Am început să construim „case din containere” și ateliere, dar avem multe idei de extindere. Unele dintre ideile noastre includ hambarele de animale, depozitarea, buncare, locuințele temporare,cafenele, birouri, fast food si multe altele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *