Ai nevoie de containere pentru organizarea de santier?

Daca esti constructor sau dezvoltator si cauti solutii eficiente pentru organizarea de santier, containerele sunt o solutie de care nu te poti lipsi. Sunt incredibil de eficiente.

In primul rand, trebuie sa stii despre containere ca ele sutn module prefabricate folosite pentru diferite scopuri acolo unde este nevoie de spatiu sigur. Pot fi single sau modulare, in functie de necesitati. Pot avea dimensiuni diferite si pot fi amenajate intr-un anumit stil.

De ce sa folosesti containere pentru santier?

– pentru ca sunt foarte versatile. Poti alege dimensiunea si structura interioara a containerelor. De exemplu, poti opta pentru containere cu rafturi pentru depozitare, containere cu paturi pentru odihna si cazarea muncitorilor, containere cu puncte sanitare (toalete si dusuri, pentru femei si pentru barbati).

– pentru ca sunt rapid de instalat. Cand esti presat de termenele si lucrarile trebuie sa inceapa rapid, containerele te pot ajuta sa te organizezi mai usor.

– pentru ca pot fi instalate oriunde. Indiferent de locatia santierului, chiar si in cele mai vitrege locatii de munte sau langa rauri, containerele functioneaza perfect.

– pentru ca pot fi transportate si mutate usor. Daca ai o firma de constructii, in momentul in care ai finalizat un proiect, te poti muta la alta locatie cu tot cu containerele de lucru. Lucrul acesta se face usor si cu costuri minime.

– pentru cazarea muncitorilor. Pentru ca resursele umane devin o problema tot mai mare in constructii, antreprenorii decid sa aduca muncitori din alte regiuni sau chiar din alte tari. Dar, in aceste cazuri, poate aparea problema cazarii. Din fericire, alegerea containerelor este o solutie ieftine si eficenta in aceasta situatie. Muncitorii pot fi cazati chiar la punctul de lucru si nu trebuie sa cheltuiti sume mari pentru cazare la apartamente sau in alte locatii mai scumpe.

Tipuri de containere pentru organizarea de santier

– containere pentru locuit. Perfecte pentru muncitorii care lucreaza pe santier.

– containere pentru depozitare. Utile pentru depozitarea sculelor, echipamentelor.

– containere birouri. Aceste containere au crescut in popularitate in ultima vreme. Sefii, inginerii, proiectantii si intreaga echipa ce trebuie sa fie la fata locului, temporar sau permanent, pe perioada lucrarilor, pot folosi aceste containere tip birouri. Ele includ birouri de scris, scaune, echipamente it etc.

– containere grupuri sanitare. Aici exista toalete si dusuri pentru muncitori. Pentru ca pot avea mai multe dimensiuni, ati putea cumpara doua containere, pentru femei si barbati, daca exista si femei ce lucreaza la birouri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *