Cabana din containere pentru o vacanta de vis

Experimentează Munții Albi ai Arizona din confortul fermecător al acestei cabane Eagar! Construit dintr-un container de transport, aceasta cabana de închiriere de vacanță cu 1 dormitor, 1 baie, si o bucătărie bine echipată, WiFi gratuit și acces facil la oraș! Experimentează 4 sezoane de recreere în aer liber, cu schi alpin la Sunrise Park Resort și schi de fond în Munții Albi, în plus față de drumeții și aventuri alpine vin vara; șederea ta aici te va ține să te întorci în estul Arizona!

Construită cu un stil minimalist elegant, dar dotată cu toate conforturile necesare, această casă confortabilă din containere transformata in cabană asigură un sejur memorabil!

Lumina naturală se varsă prin ușile din terasă și în spațiul de locuit deschis, care are un TV cu ecran plat cu canale prin cablu, locuri de zi confortabile și un spațiu de lucru pentru a satisface toate nevoile tale.

Alimentează-te pentru aventurile din Round Valley cu o masă pregătită într-0 bucătăria bine echipată. Spațiul compact te asigură că ai tot ce trebuie pentru a-ți pregăti mâncărurile preferate gătite acasă!

După ce petreceți ziua afară – fie la munte, fie pe terasă – faceti un dus in baia spațiosa înainte de a vă culca. Cu un pat queen și 2 paturi twin, cabana promite că întreg grupul dvs. va găsi un spațiu potrivit pentru ei!

Aventurile de înaltă altitudine în Munții Albi încep chiar din pragul ușii, cu locația cabanei container pe strada principală din Eagar! Nu uitați să consultați Centrul de explorare a dinozaurilor din Muntele Alb și Muzeul Arheologic Casa Malpais.

La doar 18 km distanță, se afla parcul de stat Lyman Lake care îmbină istoria cu fiorul sporturilor nautice. Acolo, poți merge cu barca și să vizitezi petroglife și casele construite care datează de la 6.000 î.C. Vedeti versanții de la Sunrise Park Resort, situată la doar 26km distanță și cu 65 de trasee, trasee de fond și o zonă de snowboard!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.