Cabana realizata din container, ideala pentru zona de munte

Cabana realizata din container combină trei strategii durabile pentru acasă:

Acesta servește ca o casă minusculă construită dintr-un container de transport – care economisește resurse și are o amprentă mică, dar nu sacrifică prea mult în zona de confort. Cabina, construită dintr-un container de transport de 20 de metri, include o canapea extensibilă mică, o bucătărie completă, un birou, o terasă cu un inel pentru foc, o platformă de yoga, o cadă cu hidromasaj și alimentată cu flux și un hamac.

Include strategii de viață off-grid. Casa mică, puternic izolată este încălzită complet de o sobă pe lemne, permițând astfel o soluție de încălzire durabilă chiar și în climatul dur de iarnă.

Pentru a maximiza eficiența energetică, casa de containere include pereți izolați de înaltă eficiență, ferestre cu consum redus de energie și uși glisante. Panourile solare alimentează cabina mică, în timp ce o sursă de apă alimentată cu gravitație înseamnă că nu este nevoie de electricitate pentru a pompa apa. O toaletă de compost este, de asemenea, inclusă în cabină, scăpând astfel de un curent de apă neagră din cabana

Cabana încorporează design biofil, inclusiv ferestre mari care permit proprietarilor de locuințe și oaspeților să experimenteze frumusețea naturii care înconjoară site-ul casei

O solutie cu casele de containere este utilizarea izolației cu spumă pulverizată. Nu numai că obțineți o reducere incredibilă a sunetului și izolare în interior, dar eliminați problema condensului pe care o au recipientele de oțel.

sursa: www.buildwithrise.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.