Casă de containere de lux

Nu doar banii construiesc o casă minunată. Uneori, ceea ce este nevoie este un pic de bani și o tonă de creativitate și inovație.

Casele de transport pentru containere au fost numite „trăind într-o cutie”. Și, deși sunt literalmente cutii metalice, sunt departe de a privi și de a te simți ca dacă ești suficient de creativ și inovator.

Cel mai recent proiect al CBG, The Lindendale, exemplifică o astfel de creativitate și gândire ieșită din punct de vedere atunci când vine vorba de livrarea de clădiri pentru containere.

Lindendale este o casă de containere de lux care a fost inspirată și proiectată de un client local. Configurat cu containere de transport de 14 X 20 FT, are accesorii și finisaje de vârf pentru a contrasta aspectul îndrăzneț al containerelor.

Aceasta este frumusețea de a lucra cu containere de transport. Puteți grupa fiecare container pentru a crea un spațiu mai mare;o dimensiune care să se potrivească nevoilor tale.

Clienții noștri au fost foarte deosebiți in ceea ce și-au dorit, nu doar în ceea ce privește dimensiunea, ci și cum ar trebui să arate. Și-au dorit o casă care emană un aspect comercial și un aspect industrial. Acest lucru este exact ceea ce veți vedea în întregul interior al casei.

Dar casele de containere nu se limitează la un singur aspect. Îl puteți transforma în orice stil doriți. Îl poți face să pară la modă, simplu, luxos, modern, elegant. Nu există nici o limită la ceea ce poți face cu casele de containere personalizate.

Ne mândrim că împingem granițele asupra a ceea ce este posibil cu construcția containerelor. Pentru clienții noștri sunt disponibile opțiuni complete și servicii complete de la proiectare la fabricație până la instalare.

Vă putem asigura că vă putem completa și livra acasă visul în conformitate cu specificațiile dvs.

Cât durează pentru a construi o casă, cum ar fi cele din imagine?

Viteza de finalizare este un alt aspect în care casele de containere bat cu ușurință clădirea tradițională a casei. Pentru a vă face o idee, intervalul de timp total pentru a finaliza această casă de la început până la sfârșit a durat mai puțin de 10 săptămâni.

Containerele au fost completate în fabrica noastră, livrate pe șantier și instalate în cinci ore.

Cat va costa ?

Unitățile noastre containerizate sunt la cele mai înalte standarde. Ne străduim întotdeauna pentru excelență, oferind metode de construcție durabile, păstrând intacte toate luxurile unei case noi.

Casele de transport pentru containere sunt o alegere inteligentă pentru persoanele care doresc să-și îndeplinească dorința de o casă de lux, fără a intra în datorii pentru următorii 35 de ani. Și sperăm să fie constructorii care vă vor livra casa viselor voastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.