Casa din containere construita special pentru Airbnb

The Box Hop este format din 3 containere de transport care au fost transformate în casa noastră. Cu o abordare diferită asupra vieti, cu o abordare simplistă, axată pe durabilitate și design modern, acesta casa oferă 3 dormitoare, 2 băi complete și o multitudine de vederi.

Spatiul

În interior, vă invităm să vă bucurați de toată dragostea și confortul unei mici locuințe. Mai rămâne loc pentru opt la masa de cină. Cu un șemineu cu gaz pentru iarnă și o ușă de garaj „din sticlă” cu acces la terasa pe acoperiș pentru cocktailuri de vară și băi de soare,am acoperit complet toate optiunile de cazare

În exterior, aveți 188,5 acri de teren pentru a face drumeție și a explora în apropiere sau pur și simplu stați afară și bucurați-vă de scenele minunate ale naturii. Gătiți pe grătarul cu gaz sau să vă plimbați pe canapea în jurul mesei de foc cu gaz. După o zi lungă de drumeții, relaxați-vă în cada cu hidromasaj de 6 persoane, amplasată printre copaci.

Ne dorim cu adevărat să vă bucurați de fiecare aspect și experiență de viață simplă, naturala și de odihnă. În calitate de gazde, vom face tot ce ne stă în puteri pentru a vă sluji la maxim. Suntem întotdeauna disponibili pentru întrebări sau nelămuriri. Vă întâmpinăm cu brațele deschise și ne rugăm pentru multă dragoste, pace și bucurie la The Box Hop.

Alte lucruri de remarcat

De menționat: în lunile de iarnă, casa poate fi dificil de accesat din cauza vremii pe aleea, dar în acele luni se recomandă o masina cu tracțiune integrală sau un vehicul cu tracțiune pe patru roți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.