Casa din containere de 40 metri cu 2 dormitoare

Empty Nester este o casă contruita din containere de transport din oțel de 40 de metri realizata de Custom Container Living din Archie, Missouri. Acesta este modelul lor cel mai popular, cu un dormitor principal și un alt dormitor la etaj.

Exteriorul acestui model combină metalul ondulat, piatra stucată și placa de vinil. Ușile franceze cu lumină completă conduc în zona de zi principală și o ușă din spate oferă acces privat la dormitorul principal. Camera de zi și dormitorul principal sunt separate printr-o ușă de hambar și perete cu accent de lemn.

Bucătăria cu galerie include o gamă electrică independentă de dimensiuni complete, cuptor cu microunde și frigider. Lângă frigider se află o mașină de spălat și uscătorul de rufe. Finisajele de bucătărie includ tejghele de granit, dulapuri gri superioare și inferioare și o față modernă din față completă.

Baia are gresie gri de-a lungul unui perete și gresie în jurul dușului / cadă. Deasupra bucătăriei și a băii, se află dormitorul pentru oaspeți, cu balustrade de țeavă și spațiu de depozitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.