Casa eco din containere


Această casă minunată e tot ce trebuie sa iti dorești tu și familia ta plus că ai avantajul că trăiești într-o casă eco.

Glisați ușa de sticlă și treceți în interior spre bucătărie și sale de oaspeti de 7,2m x 2,4m. În ambele zone se află o altă fereastră de la podea la tavan chiar în fața ușii de acces. Ferestrele trebuie să fie lăsațe deschise în zilele călduroase pentru a crea o adiere plăcută.

În partea stângă a bucătăriei, veți găsi ușile. Cea din dreapta ta te va duce în camera zi ce are8 x 2,4 m. Această cameră se potrivește cu o saltea uriașă și un dulap de stofă. De asemenea, are toaleta personală de 2,4 m x 2,4 m, cu toaletă, chiuvetă și baie.

Ușa din stânga ta, în fața bucătăriei este cel de-al doilea dormitor al reședinței de 6m x 2.4m. Acest dormitor mai mic este ideal pentru copii sau, în cazul în care sunteți un cuplu, îl puteți configura ca un dormitor plăcut pentru vizitatori, deoarece are suficient spațiu pentru a se potrivi cu un pat imens sau cu două paturi supraetajate, împreună cu un dulap de pânză. De asemenea, are ferestre de la podea până la tavan.

Pe partea alternativă a casei, peste bucătărie și sufragerie, este o toaleta de 2,5 m x 1,3 m, care poate fi mai mica decât alternativa, dar poate, de asemenea, să contureze un duș, toaletă și chiuvetă.

Chiar în urma acesteia, este o cameră de rufe de 2,4 m x 2,4 m, în care puteți spalati/uscati rufele sau să vă păstrați toate decorațiunile de Crăciun pentru anul următor.

În cele din urmă, camera de rezidență se află în dreapta camerei de spălătorie. Această cameră de locuit de 6m x 2,4m are 3 ferestre de casă cu podea până la tavan care înconjoară distanța și se potrivește pur și simplu mai multor canapele mari și televizor.


Această minunată eco casnică face o treabă minunată în optimizarea zonei, oferind totuși confort și confidențialitate locuitorilor săi, ceea ce o face reședința adecvată pentru primul container maritim acasă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.