Case ecologice din containere maritime

Trendul caselor din containere este din ce în ce mai răspândit chiar și la noi în țară. Apărute acum sute de ani sau chiar mai mult aceste cas e din containere am redevenit la modă când sa observat că prețul construcției unei astfel de locuințe  este mult mai redus decât al unei case obișnuite din cărămidă sau lemn. Îți dorești și tu o astfel de casă?Poți să o cumperi la,, cheie”sau poți începe tu construcția și să faci totul așa cum îți dorești ambele, variante te v-or ajuta să economisești.

Câteva sfaturi pentru o casă container reușită si confortabilă.

  • În mod normal casele de tip container nu au nevoie de autorizație de construcție, totuși înainte de a începe un astfel de proiect este indicat să te informezi despre legislația în vigoare referitoare la astfel de construcții.
  • Fiind o casă cu dimensiuni mai mici în care fiecare centimetru contează, ar fi bine ca de la început să ai plan a locuinței, fiecare obiect să îi fie atribuit un loc și să fie gândite soluții care să dea impresia de spațiu mai mare. Dacă proiectul este bine făcut, casa va oferi confort și fiecare spațiu va fi atât de bine gândit încât v-a oferi senzația de ,,open space”.
  • Ferestre mari. Alege ca un perete al containerului să fie decupat pentru a da casei tale mai multă lumină ce creează impresia de spațiu mai larg prin ferestre mari.
  • Pentru amenajare alegeți mobila care poate avea mai multe întrebuințări. Acest tip de mobila inteligentă se transformă la propriu foarte ușor pentru a lăsa mai mult spațiu liber.
  • Casele tip container pot fi folosite și pentru călătorit sub forma unei case pe roți dar și locuință stabilă pe fundație. O fundație stabilă îți protejează casa de derapaj.
  • De asemenea acoperișul este important cesre  un specialist să evolueze rezistență acoperișului.
  • Izolează casa container în mod corespunzător pentru ca iernile să fie călduroase și verile răcoroase în interiorul casei tale.
  • Dacă alegi un container folosit la transportul de mărfuri pe mare, apelează la o companie specializată pentru a-i oferi dezinfectare și curățare de vopsea și substanțe care pot fi periculoase sau chiar toxice.

Pot transforma și tu un container maritim într-o locuință de vis. Prețul este destul de stabil iar timpul de execuție este destul de scurt, o casă la cheie poate fi executată la cheie în doar câteva săptămâni. Alege acest tip de casă care poate fi ușor montată în orice colț al lumii și sunt și prietenoase cu mediul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.