Case modulare din containere de transport

Tendința caselor de containere de transport maritim îndeplinește multe dorințe de design: a trăi pur și simplu, a diminua dezordinea, a fi conștient de mediul înconjurător, a construi o casă cu un buget mic și șansa de a face ceva total modern și diferit, care face ca fetele vecinilor să se intristeze

Există însă și alte aspecte practice în ceea ce privește locuința creata dintr-o casă de transport maritim. Casa ta este ignifugă și întreținere este redusă. Puteți locui într-un container aproape oriunde și îl puteți bloca când ești plecat. Și mai bine, casele create din containere mai mici se pot muta cu usurinta unde doresti tu. Casele facute din container de transport pot fi modulare: Puteți stiva două sau trei sau mai multe, după cum este necesar

Containerele de transport sunt confecționate din oțel și construite pentru a rezista la intemperii, stivuire grea și călătorii în ocean. În timp ce durata lor de viață poate fi ușor de 30 de ani, majoritatea companiilor de transport maritim le folosesc mult mai puțin înainte de a le scoate la casare Durata de viață tipică a unui container de transport este de 10 ani sau mai puțin.

Containerul standard măsoară 8 metri lățime și 6 înălțime și are lungimi de 6 sau 8 metri. O a treia opțiune, care poate fi mai greu de găsit, oferă plafoane mai înalte; se numește cubul înalt. Un container de înaltă dimensiune măsoară 40 de metri lungime și este de 9 metri 6 înălțime.

Ce trebuie sa mai stim?

Înainte de a pleca să cumpărați un teren și să vă construiți containerul pentru casa de vis, va trebui să vă puneți următoarele întrebări pentru a evita problemele potențiale.

Am nevoie de permis?

Probabil veți avea nevoie de mai multe. Unele zone nu permit construcția rezidențială folosind containere de transport maritim, așa că consultați mai întâi serviciul local de planificare.

Cum este vremea în care vreau să construiesc?

Izolarea unui container de transport poate fi dificilă. Problemele mai mari includ schimbările meteorologice extreme care pot duce la condensarea umidității interioare și zonele cu vânt care pot crea diverse probleme.

Cum transport un container?

Un container gol poate cântări aproape 5.000 de kilograme. Probabil va trebui să îl livrați. Asigurați-vă că un camion mare poate intra cu ușurință pe proprietatea dvs. și îl poate plasa pe pamant, sau va trebui să vă ocupați cu macarale foarte scumpe pentru a ridica containerul.

Care a fost viața anterioară a containerului?

Atenție: conținutul multor containere este adesea pulverizat cu pesticide pentru călătorii în ocean. Mai rău, unele containere au trasportat anterior substanțe chimice toxice care vă vor strica șansele de a crea o casă verde. Faceți-vă cercetările cu privire la viața anterioară a containerului pe care îl alegeți.

Voi avea nevoie de un arhitect sau inginer?

Dacă efectuați reduceri și modificări majore ale containerului dvs., este probabil o idee bună să vă consultați cu experții. Pereții lungi, verticali de pe un container sunt portanți și vor avea nevoie de întărire dacă sunt tăiați pentru ferestre sau uși. Planificarea instalațiilor electrice și a instalațiilor sanitare necesită profesioniști, în special pentru a trece autorizațiile și cerințele de planificare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.