Ce trebuie sa stii despre o casa din containere?

Îți dorești o casă din containere? Iată ce trebuie să știi înainte de a alege un container de pe piață:

Construcțiile realizate din containere maritime sunt ușor de realizat, ieftine și durează o viață.

Dacă dorești să îți construiești o astfel de casă din containere, trebuie să cumperi mai înainte containerele și să știi care sunt caracteristicile importante de care să ții cont atunci când cauți online companii care au containere de vânzare.

Cum trebuie să fie un container să îl poți considera potrivit pentru viitoarea casă sau cum sunt dimensiunile standard ale acestuia poți afla acum.

Dacă îți dorești un container pe care să îl poți folosi pe post de casă pentru tine și familia ta, trebuie în primul rând să alegi un container de calitate. Fi foarte atent la fiecare container pe care îl vezi. 

Containerele noi sunt mai scumpe dar au o structură mai solidă și bineînțeles rezistă mult în timp diferitelor fenomene meteo, iernilor grele, cutremurelor dar și pot suporta mai ușor greutatea în cazul în care în timp te gândești să mai adaugi un etaj casei tale din container.

Containerele second hand sunt mult mai accesibile ca preț și ele pot fi transformate fără problemă între o casă doar că trebuie să fii atent la grosimea și rezistența pereților și a tavanului.

Evită modele care au în componență lemnul, chiar dacă sunt ieftine, nu sunt la fel de rezistente.

Ce trebuie sa stii despre o casa din containere

Înainte de a face orice lucrare îndepărtează orice urmă de vopsea de pe container, mai ales dacă ai optat pentru un container second hand, aceste cel mai probabil a fost vopsit cu vopsele toxice și tratate pentru a rezista solicitărilor din timpul transportului  peste ocean. 

De asemenea este probabil să fi transportat soluții toxice, de acea e  el mai bine să îndepărtez vopseaua anterioară pentru că toxicitatea  îți poate afecta sănătatea în timp. Trebuie să știi de la început că oriunde găsești containere de vânzare, este posibil ca aceasta să nu fie izolată termic și că trebuie să te ocupi tu de asta. . Există și companii care vând case modelare  deja construite și în acest caz pot scăpa de problema izolație termică.

Foarte mulți arhitecți recomand acoperișul verde din plante pentru izolarea casei. Dar dacă nu îți dorești un astfel de acoperiș, poți opta pentru izolarea termică cu spumă poliuretanică cu o grosime de 3 până la 14 mm, o dimensiune mai mare înseamnă o protecție mai adecvată.

Cu casa din containere îți poate oferi confortul de care ai nevoie. Îți poți construi o casă mică doar dintr-un container sau una din mai multe containere de vânzare găsești pe foarte site-uri atât de la noi din țară cât și în alte țări. Îți poți crea casa visurilor tale și pe bani mai puțini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.