Ce trebuie sa stii despre un Container casa

Alege containerele de locuit pentru a te bucura de o casă pe care o poți avea o viață.

Îți dorești o casă nouă dar nu ai un buchet suficient să îți construiești una? Chiar și cumpărarea unei case vechi ții se pare că nu e o soluție potrivită pentru tine deoarece este destul de scumpă? Chiar dacă casele vechi nu sunt scumpe au nevoie de investiții permanente astfel că în timp o să cheltui  foarte mulți bani.   Containere de locuit pot fi alternative ieftine pentru casele obișnuite. O casă din containere îți poate oferi beneficiile unei case din ciment și cărămidă sau poate chiar și mai multe beneficii. 

Iată care sunt beneficiile pe care le ai alegând o casă din containere maritime.

În primul rând cred că prețul este cel mai mare avantaj pe care îl au aceste locuințe. Prețul unui container pornește chiar de la 2.500 euro la noi în țară, probabil că dacă alegi să cumperi unul din străinătate prețurile sunt mult mai mici.  Prețul total al unei locuințe cu un singur container gata de locuit este chiar în funcție de pretențiile  fiecărui proprietar. Poți alege să îți faci singur  casa sau poți opta pentru o companie care se ocupă de amenajarea caselor din containere, cea de-a doua opțiune bineînțeles că te v-a costa mai mult .

Un alt avantaj este timpul de execuție mult mai scurt. Casele din container pot fi executate și într- o lună. Dacă alegi o companie să se ocupă de casă în locul tău, poți vedea casa livrată în spatele unui tir în câteva săptămâni asemenea unui coleg mult așteptat. Tot ce va rămâne de făcut va fi să alegi mobila și să te ocupi de designul interior.

Containere de locuit pot fi mutate oriunde pe glob fiind ușor de transportat cu tirul  sau cu vaporul. Dacă ai un o fire mai aventurieră  și permis de conducere pentru tir îți poți muta casa oriunde în țară sau în lume.

Containere de locuit sunt considerate prietenoase cu mediul.  Alegând o astfel de casă participi la salvarea mediului.  Un container maritim are în jur de 3.500  kg. de fier care dextindu-ți casa este reciclat și folosit o viață într-un fel minunat. Poți alege să te bucuri de independență energetică, de propria sursă de electricitate și apă caldă dacă îți  instalezi un panou solar. Poți reduce costurile anuale de încălzire și ventilație optând pentru acoperișul verde, acest tip de acoperiș din plante, mușchi și iarbă nu doar că vor arăta bine pe casa ta ci și v-or servi drept izolație termică foarte bună.

Poți avea casa la care ai visat dintotdeauna la un preț foarte mic pe care sigur ți-l v-ei permite, o casă pe care o poți muta oriunde dorești și îți poate fi casa de vacanță sau casa permanentă și îți poate oferii cele mai frumoase amintiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.