Construirea uimitoare a caselor,folosind containere de transport


În acest videoclip explorăm și învățăm cum să folosiți containerele de transport ca blocuri de construcții puternice, durabile și mobile pentru a crea structuri uimitoare de tot felul, cum ar fi o casă,spațiu pentru birouri sau cabină; și vă prezentăm câteva proiecte uimitoare pentru a vă inspira!


Suntem încântați să împărtășim sfaturile și informațiile pe care le-am învățat.

Containerele de transport sunt în lungime standard de 20 de picioare și 40 de picioare și există alte dimensiuni personalizate special, precum containerele de 10 ‘, 45’, 48 ‘, 53’.

Aproape toate containerele de transport sunt fabricate în China și pot fi cumpărate folosite (după ce au fost utilizate timp de 10-20 de ani), sau noi, ceea ce înseamnă că au fost folosite o singură dată sau facute la comanda.

Întrucât nu există manifeste de transport pentru containere folosite pentru a arăta ce a fost transportat în ele de-a lungul vieții lor (ar putea fi orice, de la haine până la deșeuri nucleare), este mai bine să construiți cu un nou container de transport care a fost folosit doar o singură dată sau sa dezinfectati containerele deja folosite.

Sunt confecționate cu oțel COR-TEN, care este un oțel de intemperii care poate rezista la condiții meteo dure și elemente precum apa sărată, deoarece rugina de pe oțelul de intemperii creează o patină de protecție pentru a o menține puternică, în timp ce rugina pe oțel ușor ar slăbi de fapt metalul.

Deși clădirea cu containere de transport nu este neapărat mai ieftină decât clădirea convențională, are avantaje, deoarece containerele sunt modulare, mobile, durabile și au un aspect modern, unic.

Acestea pot fi făcute chiar de tine, prietenos dacă ai lucrat cu oțel înainte sau dacă găsești o companie care să aibă grijă de lucrările din oțel pentru tine, astfel încât să te poți concentra asupra modului de a o încadra și de a o termina din interior. http://www.storstac.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.