Container de inchiriat pe Airbnb

Containerele de transport remodelate sunt super trend acum. Nu numai că reciclați, dar pot fi transformați și în unele dintre cele mai frumoase case minuscule pe care le veți vedea vreodată. 

Acest casa din containere destinatata inchierieri prin Airbnb super chic din Fort Worth este un container de transport cu un interior uimitor, plus două punți care vă permit să stați afară într-un confort umbrit perfect. Puntea de la ultimul etaj este descoperită, ceea ce o face minunată pentru când soarele coboară în sfârșit în nopțile de vară.

Apartamentul pentru containere de transport este la doar aproximativ 2 km de centrul orașului Fort Worth, ceea ce înseamnă că nu veți rata niciodată viața de noapte. Spațiul a fost proiectat să fie foarte deschis, asemănându-se cu un mansard modern. 

Puntea de 700 de metri pătrați de la ultimul etaj are o priveliște uimitoare asupra centrului și a unui grătar, astfel încât să puteți aduce prieteni alături de dumneavoastră. Apartamentul are ferestre mari, care permit o lumină naturală uimitoare.

Apartamentul este suficient de mare pentru a se potrivi patru oaspeți, având două dormitoare cu un pat queen-size și o zonă comună uimitoare. Listarea vine cu TV și Wi-Fi și, deoarece încearcă să găzduiască șederi mai lungi, nu aveți un spațiu de lucru disponibil pentru oricine are nevoie. Bucătăria este dotată cu orice aveți nevoie, inclusiv un mini frigider și un blat de gătit portabil pentru a vă face propriile mese.

O noapte la acest apartament minunat este listat pe site la aproximativ 145 de dolari. Această listă favorizează persoanele care stau pe perioade îndelungate, dar dacă intenționați să stați mai puțin de o săptămână, puteți încă închiria apartamentul mai aproape de data sosirii.

Pentru a vă rezerva șederea la acest uimitor apartament de transport maritim, puteți vizita pagina lor de pe Airbnb aici.

Pentru o experiență ca nimeni alta, trebuie să consultați această incredibilă casă minusculă din Fort Worth!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *