Container de locuit – casa cu 2 nivele

Clientul a cerut un design de două etaje, 2 dormitoare, cu spațiu deschis și balcon minunat. Echipa de proiectare / inginerie a lucrat la proiectare și a oferit următorul concept.

Casa este fabricată din containere de transport din oțel puternic și este rezistentă la furtuni puternice și la cutremur.

Livrarea containeruluia casă este eficientă din punct de vedere al costurilor,rapid construită și poate fi proiectată cu ușurință pentru a răspunde specificațiilor fiecărui proprietar.

Nivelul inferior are un spațiu deschis care vă oferă o senzație de confort și vă simțiți doar în interiorul unui container de transport.

Bucătărie completă, jumătate de baie și scară la un capăt și living la celălalt. La nivelul superior, avem două dormitoare, un aster cu dulap minunat. Există un spațiu deschis la balcon spre o priveliște deosebită.

Casa de locuit este realizată pentru a găzdui 4-6 persoane, deoarece amenajarea interioară a camerei este alternativă și se pot adăuga suplimentar

 Instalațiile sanitare / electrice sunt conforme.

Casa are un dormitor principal, 2 dormitor, o baie completă, o jumătate de baie, bucătărie completă, living / cameră familială, balcoane și pridvor.

• Casa are o bună izolație de spumă pulverizată standard de 3 ”cu suprafața interioară a plăcii MgO, ceea ce face rezistența la apă, rezistență la foc, rezistență la erori și izolare fonică.

• Pardoseala anti-bacteriană din vinil

• Placi ceramice pentru pereți și podeaua băilor.

• Instalațiile electrice, instalațiile sanitare sunt incluse, cablarea și iluminatul, plus rețeaua de telefon și computer, deoarece sunt disponibile accesorii standard.

• Amenajarea camerei interioare poate fi proiectată pentru a satisface specificațiile, inclusiv adăugarea dormitorului suplimentar

• Tipul de uși și ferestre sunt opționale.

• Articolele mecanice, placarea exterioară, Aerul condiționat și tipul de perete, pardoseală etc. sunt opționale.

• Se poate adăuga un recipient suplimentar pentru spațiul de garaj, atașat sau dezactivat.

sursa: s3da-design.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.