Containere de vanzare la preturi convenabile

            Specialistii in constructii de containere au dezvoltat solutii diverse pentru dorintele fiecaruia. In procesul de construire, se foloseste o structura metalica, dura, pentru ca peretii sa fie stabili. Se pleaca de la dimensiunea standard, fiind posibila configurarea spatiului in functie de nevoile beneficiarului.

            Containerele de vanzare pot fi de mai multe tipuri, iar utilitatile acestora pot varia.

Daca beneficiezi de mult spatiu si doresti o constructie vasta, poti opta pentru containerele monobloc. Acestea presupun imbinarea mai multor containere, dispuse pe un singur nivel. Daca detii un spatiu limitat, poti alege containerele modulare. Acestea sunt suprapuse astfel incat constructia poate avea maxim 2 nivele.

Tiparul modular este potrivit pentru familiile numeroase, care doresc liniste si intimitate. Pentru cei care detin o afacere si doresc un spatiu in care sa isi desfasoare activitatile la birou, atunci cea mai buna optiune este un container birou. Este foarte util si comod. Pentru firmele de securitate, sunt eficiente containerele de tip cabina de paza.

Mai exista si containere de vanzare cu functii sanitare si utilitati avansate, precum cele cu cabine de dus si toalete. Totodata, exista si cladiri realizate cu scop comercial, precum sunt containerele tip showroom sau punct de vanzare. Mai exista containere de vanzare de tip flat pack, cu dimensiuni reduse in latime.

Pentru cei care doresc sa cumpere doar structuri de containere, pot achizitiona cadre de container, fara pereti si alte utilitati. 

            Preturile depind in primul rand de dimensiunea si de tipul containerului. In majoritatea unitatilor de productie, exista cel putin un container monobloc. Datorita nevoii pe piata, pretul acestuia este mai scazut decat cel al containerului modular.

De exemplu, un container monobloc de tip birou are un pret care pleaca de la 1500 de euro. Costul creste odata cu lungimea. De exemplu, un container birou cu lungimea de 300 cm, latimea de 240 cm si intaltimea de 270 cm, va costa 1550 de euro.

Un alt container monobloc de tip birou, cu aceeasi latime si inaltime, dar cu o lungime de 400 cm, costa in jur de 2000 de euro. Pentru doritorii de mai mult spatiu, ar putea sa le fie potrivit un container cu lungimea de 1200 cm. Acesta are pretul de aproximativ 5000 de euro.

Pentru un container modular de tip birou, vei avea de platit putin mai mult. Insa, exista si cateva avantaje care il ridica in topul de preferinte ale clientilor. Il poti transporta oriunde ai nevoie deoarece este portabil. In plus, acest tip de cladire prezinta un confort ridicat si iti usureaza munca, fiind solutia ideala pentru orice afacere.

Un container birou cu lungimea de 300 cm, latimea de 240 cm si inaltimea de 270 cm costa 1800 de euro.

Daca doresti o cladire pentru afacerea ta, nu ezita sa apelezi la producatorii de containere. Acestia te vor indruma pentru a lua decizia potrivita. Cel mai bine este sa analizezi ofertele si sa tii cont si de sfaturile specialistilor.

Containere de vanzare la preturi convenabile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.