Containere vandute pe amazon

Construite și furnizate de Weizhengheng, containerele lor de transport pot fi convertite pentru a fi utilizate ca si case sau ca bază pentru propria ta cafenea, bar sau birou.

Au o varietate de dimensiuni, dar puteți solicita una personalizată dacă opțiunile lor standard nu funcționează pentru dvs. Fiecare dintre casele dibncontainere pentru transportul lor este ușor de asamblat, iar vânzările lor pe Amazon menționează că patru lucrători calificați pot asambla unul în mai puțin de patru ore.

Ei spun că opțiunea lor este, de asemenea, ecologică, deoarece containerele nu conțin vopsea toxică sau alte materiale de construcție, iar construcția lor economisește deșeuri în comparație cu clădirile tradiționale.

De asemenea, are un sistem automat de deschidere și nivelare activat de un sistem hidraulic care este controlat prin apăsarea unui buton.

În loc să petreci timpul (și banii) pentru un designer de interior, meseriasi și arhitect, ai putea să locuiești într-un container de transport „vanilie”. Aparent, potrivit Amazon, puteți alege unul decent pentru aproximativ 5,5K.

Desigur, noii tale case ii pot lipsi de orice formă sau de încălzire și răcire, electricitate, instalații sanitare, izolare sau, într-adevăr, geamuri. Aceasta nu este într-adevăr o problemă dacă sunteți un tip „în aer liber” cu experiență, până la urmă, corturile nu au toate aceste caracteristici.

Acestea vin cu o pereche de uși robuste la un capăt, dar acestea tind să fie blocate numai din exterior, astfel încât securitatea laterală interioară ar putea avea nevoie de ceva de lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.