De ce case cu containere? 3 Avantaje despre care probabil nu știai

Casele construite din containere au devenit din ce în ce mai populare ca alternative la locuințele tradiționale. Este posibil să arate neatractiv la început datorită unghiurilor lor dure, drepte, lipsite de urmă de creativitate din partea producătorului, dar oferă mult mai mult dincolo de aspectul dreptunghiular aparent simplu.

De ce case cu containere 3 Avantaje despre care probabil nu știai

Iată doar trei avantaje pe care le puteți obține din ceea ce unii oameni văd ca nimic mai mult decât o cutie de oțel enormă
Casele din containere de transport sunt construite pentru a dura

Containerele de transport au fost inițial proiectate pentru a menține marfa intactă, în timp ce erau transportate pe distanțe mari.

Pentru ca acest lucru să devină posibil, încărcătura trebuie să fie întotdeauna protejată de vremea extremă și de celelalte condiții neiertătoare care sunt susceptibile să fie întâlnite în timpul tranzitului, cum ar fi drumurile denivelate și accidentele de vehicule.

Avantaje case din containere

Prin urmare, containerele au impus folosirea pereților de oțel cu o grosime de până la patru centimetri pentru a se asigura că orice ar fi ținut în interior va fi păstrat în siguranță, indiferent de condițiilor exterioare.

Decizia de a folosi ziduri atât de groase și puternice s-a dovedit a fi una solidă.

În întreaga lume, astăzi, mii de containere de transport care au fost aruncate după ce au petrecut ani întregi care își îndeplinesc scopul inițial îndeplinesc acum funcții complet noi.

Acest lucru nu ar trebui să lase fără îndoială în mintea dvs. că o casă care și-a început viața ca un container de transport sau chiar un container care a fost folosit ca casă după ce a fost livrată direct din fabrică, este sigur că va fi în jur de foarte mult timp, indiferent de clima din zona ta.
O casă cu containere costă mai puțin decât o casă tradițională Faptul că este simplu și are un beneficiu evident: costuri mai mici.

Deoarece structura principală a ceea ce va constitui casa este deja disponibilă, aceasta va costa mai puțin în general decât cărămida, oțelul și toate celelalte materiale de care aveți nevoie pentru a construi o casă tipică cu un singur etaj.

Nu este nevoie să puneți acoperișul / tavanul, pereții și podeaua, deoarece toate acestea vă sunt livrate într-o singură bucată și sunt esențial gata pentru ocupare.

De asemenea, din aceeași simplitate, containerele de transport prezintă mai puține probleme pentru oricine dorește să cumpere o casă nouă.

Deoarece sunt mai mici în comparație cu casele tradiționale, ipoteca însoțitoare este de asemenea mai scăzută, permițând proprietarilor de case să fie fără datorii mult mai devreme. În cele din urmă, întreținerea va costa și mai puțin în comparație cu cea a unei case tradiționale. Deoarece containerele de transport tipic sunt concepute pentru a rezista la cele mai rele condiții, veți fi îngrijorat mai puțin pentru factori care ar putea pune structura casei dvs. în pericol, cum ar fi inundațiile și termitele

case cu container

Ele îți permit să fii creativ

Acest lucru este valabil mai ales dacă reușiți să achiziționați mai multe containere pentru a vă servi ca locuință.

Dacă aveți două sau mai multe containere, le puteți pune unul peste celălalt pentru a avea o locuință mai mare, una lângă alta pentru o suprafață sporită, sau cam orice fel doriți  (atât timp cât nu încalcă codul local al construcției sau afectează terenurile altor persoane, desigur). Astfel, dacă ați început cu două containere unul lângă altul, dar ați decis după câteva luni că stivuirea lor verticală ca blocuri de construcție este o idee mai bună, puteți urmări cu ușurință această opțiune dacă doriți.

Nu veți putea să vă bucurați de o astfel de libertate cu o casă care este ușor disponibilă sau una care încă trebuie construită de la zero.

Chiar dacă simțiți că dispuneți de resurse pentru a vă construi o casă nouă, timpul petrecut pentru a pune totul împreună s-ar putea întinde cu ușurință în luni, de obicei nu mai puțin de cinci pentru o locuință unifamiliară standard. Acesta este timpul în care ai fi putut petrece în realitate trăind și beneficiind de un container de transport acasă.

De asemenea, deoarece aceste containere au fost proiectate inițial pentru a fi mutate cu ușurință dintr-un loc în altul, puteți opta să mutați containerul acasă cu doar câțiva metri în orice direcție sau chiar să schimbați orientarea acestuia rămânând în aceeași parcelă de pământ (Cu toate acestea, oricare dintre opțiuni vă va solicita să angajați serviciile unui operator de stivuitoare sau orice altă companie similară.)

Cu beneficii ca acestea, devine ușor de observat de ce un număr tot mai mare de oameni din întreaga lume au optat pentru containere de transport care vor servi drept casă. Poate că a venit timpul să te gândești să obții unul pentru tine și pentru familia ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.