Hostel realizat din containere cu 64 de camere

Dock Inn este fabricat din mai multe containere de transport , care au fost prelucrate pentru a crea 64 de camere de oaspeți, care toate au un design interior vibrant ce amestecă un chic urban cu un farmec industrial.
Situat în Warnemünde, Germania, Hostelul din containere Dock Inn este înconjurată de portul și șantierul național.

Potrivit proiectanților, farmecul dur al locației industriale a fost locul perfect pentru a aduce un omagiu vieții fostelor containere de transport pe mare.
Designul de Hostel a folosit natura industrială a containerelor pentru a crea o un loc de cazare modernă și contemporană, cu un sentiment urban vibrant. O temă maritimă se desfășoară pe tot spațiul, care este plin de mobilier refolozit, pentru a aduce un omagiu trecutului maritim al containerelor.
Diferitele containere de transport ale unitatii de cazare au fost configurate astfel încât să găzduiască 64 de camere cu 188 de paturi, majoritatea cu vedere spre port.

Există camere ce au dimensiuni diferite de la camere private la spații în dormitor, care au opt paturi individuale. Camerele sunt compacte, dar cu interioare elegante, care oferă o estetică sofisticată, contemporană. Pereții roșii strălucitori contrastează frumos cu toate lenjeria albă din unele încăperi, în timp ce tapițeria din materiale naturale în culori dezafectate oferă un aspect pământesc frumos în alte camere. Pe tot interiorul, ferestrele mari permit luminii naturale să inunde spațiile interioare.
Hostelul are, de asemenea, o serie de zone sociale, cum ar fi un salon mare, o sală de calculatoare, o bucătărie cu galerii, un restaurant la fața locului și chiar un spa la nivelul acoperișului. De-a lungul zonelor comune, designerii au folosit mai multe materiale recuperate, cum ar fi paletele de transport vechi, care au fost configurate într-un spațiu amplu de ședințe din salon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.