Hostel realizat din containere-Pall Mall Hostel

Pall Mall Hostel nu este o zonă unde să dormi; în schimb este un spațiu pentru a vă distra.

Artdepartment Berlin, în colaborare cu agențiile Fleck Promotion și Geometry Global, au creat conceptul Pall Mall Hostel. Aceștia au oferit o perspectivă nouă la dimensiune pentru activitățile promoționale ale Pall Mall la diferite festivaluri de muzică. Întrucât hostelul de containere ar trebui livrat la evenimentele care au avut loc în toată Germania, construcția a fost realizată într-o manieră pentru a obține certificarea de la TÜV (Technical Inspection Association) și pentru a fi un spațiu pentru mai mult de 500 de vizitatori ai festivalului.

Aceasta este cea mai mare clădire de containere care a îndeplinit cu succes toate criteriile procedurii de autorizare TÜV. La parter există o recepție, unde oaspeții pot fi înregistrați și pot primi cadouri promoționale. Clădirea de containere pentru evenimente oferă confortul superior, există un salon, un bar cu două fețe, iar vizitatorii pot utiliza Wi-Fi.

De asemenea, există o zonă în culise, locul în care benzile se retrag, în anexă. Recipientul de stocare tehnic este utilizat pentru funcționarea cu succes a sistemelor de inginerie ale clădirii de containere pentru evenimente.

Pall Mall Club este situat la primul etaj; dispune de sisteme profesionale de lumină și sunet și bara proprie.

Prin peretele amplu de sticlă este prezentată o priveliște uimitoare asupra terenului festivalului. „A vedea și a fi văzut” este deviza acestui loc. Pe terasă există o scenă, care este construită din punți de containere.

Este posibil să se construiasca încă o terasă la etajul doi care să permită o vedere neobișnuită asupra scenei Pall Mall și a întregului teren al festivalului.

Mobilierul, recepția și barul sunt fabricate din materiale de construcție pentru reciclare, deoarece hostelul respectă conceptul de reciclare, la fel ca majoritatea construcțiilor de containere. Uși, ferestre și palete din lemn sunt preluate din clădirile vechi. Printre principalele caracteristici se află mobilierul din baril. Atmosfera contemporană este creată prin combinarea suprafețelor și a materialelor de captusire de înaltă calitate

Adresa: Fraenkelufer 46, 10999 Berlin, Germany
Phone: +49 30 61789220
Mobile: +49 172 3803055
Email: info@2x20ft.com
Website: twotimestwentyfeet.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.