Hotel retro din containere reciclate

Interioarele noastre unice sunt acoperite cu lemn recoltat durabil de la ferma noastră din statul New York, și cherestea recuperată dintr-o distilerie din Kentucky.

Pentru a surprinde priveliștile vaste pastorale și lumina naturală, s-au instalat ferestre care au fost salvate de la o școală din Philadelphia, care a fost destinată demolării.

Menținem vibrația funky mergând cu bazele dulapurilor de bucătărie dintr-un laborator din Brooklyn, iar pentru blaturi am folosit podele de bowling vechi din Texas!

Pardoselile sunt originale pentru containerele,care au călătorit prin lume, de multe ori, cu numeroase artefacte vintage, covoare, artă și accesorii strălucite din călătoriile noastre de pe glob, fiecare CASĂ vă va oferi un loc unic de ședere.

Six Flophouzes sunt acum disponibile pentru șederea dvs. și suntem în proces de a completa mai multe până la sfârșitul anului. La sosirea dvs., fiecare container de locuit va avea cafea și ceai gratuit, apă spumantă Topochico și Cokes mexican. La doar o scurtă distanță cu mașina în Round Top, există o piață pentru gustări ușoare și alte bunătăți. Dacă doriti puteti  înota sau merge la pescuit, Lacul Fayette este chiar după colț.

Afară, fiecare continaer vine cu propriul hamac și scaune confortabile pentru a vă relaxa și a vă bucura de celebrele apusuri de soare. Fiecare detaliu al acestei proprietăți a fost conceput cu atenție pentru a vă asigura că șederea dvs. este una confortabilă și memorabilă.

Asigurați-vă că faceți o plimbare în jurul proprietății pentru a vedea toate artefactele salvate și comorile reciclate pe care compania noastra le are de oferit. . În calitate de oaspete, veți primi un bonus de 20% pentru cumpărăturile dvs. Orice decor din resort este de asemenea un joc corect, cereți doar și vă vom oferi un preț! Șansele sunt să te lași nu numai relaxat, ci și cu multă inspirație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.