Hotel cu 4 etaje realizat din containere+birouri, spatii comerciale,cafenea

Acest hotel de containere cu 4 etaje din Seul, care se numește Orange Cube, este format dintr-un subsol, cu patru etaje deasupra solului și un penthouse. Spre deosebire de casele de containere, care sunt construite recent în suburbiile din Seul, această casă de containere de transport este folosită ca un spațiu complex, cu spații rezidențiale, birouri de afaceri și spații comerciale. Etajul 1 este utilizat ca cafenea.

Spre deosebire de exteriorul portocaliu, ramele interioare și ferestrele au fost vopsite în alb pentru a da un aspect modern, curat. În plus, ușa pliabilă a fost instalată pentru a da o senzație de deschidere. Interiorul cafenelei este simplu în culoare albă, incluzând iluminarea șinei de culoare albă, ceea ce o face să pară mai spațioasă și mai luminoasă. Este de remarcat faptul că masa și raftul au fost concepute cu un material din lemn pentru a da o senzație moale și caldă și au fost concepute pentru a deschide cu îndrăzneală peretele pentru a extinde spațiul.

La subsol există un spațiu de birouri de închiriat. Pentru a folosi subsolul ca birou de afaceri, s-a ridicat înălțimea etajului. Întrucât este un spațiu subteran, s-au efectuat lucrări de impermeabilizare și izolare interioară. Ferestrele din interiorul cu patru etaje sunt proiectate pentru a fi spațioase, creând un spațiu luminos și plin de lumină. Terasa de la ultimul etaj permite să te bucuri de o viață relaxată unică unei case din această zonă. Și are o atmosferă moale și blândă prin atașarea de perdele colorate crem care se armonizează cu designul interior al tonului din lemn natural și al bucătăriei albe.

Clădirea este o mare stivă portocalie de 14 containere de transport. Este, de fapt, cea mai înaltă clădire de containere din țară. Culoarea și materialul singure fac ca locul lui Daewon să se distingă de toate celelalte structuri din zonă.

În acest mediu profund creativ, oaspeții sunt imersați când ajung la destinație. Te simți ca și cum ai intra în peștera lui Ali Baba. Cafeneaua de la parter este plină de obiecte și desene pe care Design Guild le-a creat în ultimii patru ani. Camerele în sine sunt foarte simplu și practic decorate. Oaspeții de la penthouse se pot bucura de vedere la Mt. Namsan și Mt. Maebongsan de pe terasa lor.

Locația Orange Cube este un alt motiv pentru a vă baza sejurul acolo. Este situat într-o nișă mică între două dealuri, o pată liniștită, departe de traficul virulent al orașului. Cu toate acestea, la distanță de mers, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă restabili energia. O stație de metrou este Itaewon, inima geografică a orașului; poți merge oriunde foarte repede de acolo. Călătoriți în acea zonă foarte diversificată și bogată din punct de vedere cultural pentru a găsi mâncare de pe tot globul sau pur și simplu o dispoziție internațională pe care o veți găsi nicăieri în altă parte în Seul.

Dacă doriți să experimentați modernitatea mult lăudată a Coreei într-un cadru unic și confortabil, Orange Cube este alegerea dvs.

Sursa:http://www.designguild.co.kr

Un comentariu la „Hotel cu 4 etaje realizat din containere+birouri, spatii comerciale,cafenea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *