Hotel Winebox Valparaiso, Chile realizat din containere

Te invitam sa vezi cum sa construit hotelul boutique de pe dealul Mariposa din Valparaiso.

Wine Box, o clădire spectaculoasă, cu patru etaje și un design excelent pentru containere de transport – este prima din America de Sud construită doar cu containere de transport și materiale refolosite.

Hotelului Winebox Valparaiso oferă camere cu încălzire, o zonă de relaxare, o terasă privată, o cămară, un dressing și un tavan înalt în vecinătatea Atkinson Walk.

Există o zonă mare de lounge, facilități de grătar și un bar pe acoperiș.

Hotelul creat din containere de transport are 21 de camere de studio, dintre care 2 apartamente de 100 mp și restul 19 de 35 mp, toate cu bucătărie încorporată cu mobilier frumos, living cu canapea extensibilă și terasă privată spectaculoasă cu vedere la golf, perfectă pentru a trece după-amiaza bucurându-ne de peisaj, cu paharul în mână.

În plus, locul, cu un design colorat, adună mai multe spații comune, precum o terasă mare la primul etaj, cu scaune și mese de palete reciclate, lămpi și scrumiere, sticle de vin, multi cactusi peste tot, graffiti și un magazin de vinuri, unde vor avea loc și degustări, cu aproximativ 250 sortimente.

De asemenea, partea superioară a locului, de 160 mp, va găzdui în curând un restaurant cu capacitate mare, un bar pentru 80 de persoane și o cadă cu hidromasaj pentru voi, unde vă puteți bucura de tratamente de vinoterapie cu vedere privilegiată.

Address: 763 Baquedano, Valparaiso, Chile
Phone: +56 9 9424 5331 http://winebox.valparaiso-hotels.com

Plaza Sotomayor se află la 1,5 km de hotel, în timp ce clădirea Marinei este la 1,5 km. Este situat la aproximativ 1 km de centrul orașului Valparaiso.

În plus, Terminal de Autobuze Valparaiso se află la câțiva pași de cazare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.