Izolarea unui container de transport pentru locuit

Așa că îmi mut magazinul într-un container de transport de 20 de metri mp! Este murdar si ieftin și aș avea acces 24/7 și cel mai bine, este doar la 10 minute de unde locuiesc. Și să fiu sincer, vreau doar să dovedesc tuturor că este cu siguranță posibil să fac magazin într-un container de transport de 20 de metri mp.

Acest container este situat în Los Angeles, conectat la un depozit care a fost împărțit în diferite unități pentru ca producătorii și alți ocupanți să le închirieze. Recipientul meu de transport este special amplasat în parcarea sigură cu 5 unități diferite, iar alte 5 unități suplimentare vor fi stivuite una peste alta. În viitor, voi avea un alt videoclip care să explice despre ce este vorba despre acest spațiu.

Lasă-mă să iti explic.

1. Încadrare: Am înșurubat 2×6 în pământ, economisind bani obținând știfturi de 8ft în loc de știfturi de 10ft. Nu s-au datgăuri în părțile laterale și în partea de sus a recipientului.

2. Izolație cu spumă de foi: a fost cea mai ieftină opțiune disponibilă. Este foarte ușor de instalat. Sunt sigur că nu îmi va oferi cele mai bune rezultate, dar este suficient de bun pentru un magazin.

3. Gips-carton: ar fi trebuit să folosesc placaje sau plăci OSB. Încercam să economisesc câțiva dolari, dar am sfârșit înșurubându-mă și făcând toată această noroaie și tapotare. Aflați de la mine, faceți placaj sau OSB

mai mult in video de mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.