O casa din containere pentru relaxare

Această casă de transport cu containere de 20 de metri patrati care a fost concepută si lucrată cu un plan uimitor de cheltuieli de mai puțin de 15.000 USD.

Presată plină de gânduri creative de mică structură spațială și încărcată cu caracter, această casă a fost lucrată ca un proiect de bricolaj,ce sa dorit sa fie o casa din containere finalizata cu cheltuieli scazute.

Casa de containere a fost lucrată de Lance si vând nevoie de un loc unde să trăiască și să nu aibă vreo dorință de a reintra în cursa cu rozătoarele, Lance a ales că o casă mică este cea mai bună abordare, deoarece îi va permite să trăiască în esență, să-și reducă costurile și să înceapă să continue o existență bazată pe preferintele sale

El a ales că o schimbare, containerelor de transport va fi cea mai bună alegere pentru el și a început drumul către structura noii sale case minore. În interiorul casei realiztare din container de 20 de metri este tot ceea ce Lance are nevoie.

Există un pat, o bucătărie, o toaletă și o mulțime spatiu, această casă de containere este altceva decât o casă. Este o poziție de recuperare și de dezvăluire de sine. Un loc în care își poate da seama cum să acționeze natural și să-și urmeze inima spre o viață importantă pe care și-o dorește.

Efortul minim al fabricării casei sale din containere și scăderea costului pentru articolele de bază implică faptul că în prezent este gata să lucreze doar la întreținere ei redusăPuteți descoperi progresiv despre Lance, meșteșugul său și viața lui pe pagina sa de Instagram.

Asigurați-vă că urmăriți vizita video completă (de mai sus) pentru a descoperi progresiv despre această casă fără containere impecabilă, despre structura și povestea mișcată.

sursa: livingbiginatinyhouse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.