Cabana din containere pentru o vacanta de vis

Experimentează Munții Albi ai Arizona din confortul fermecător al acestei cabane Eagar! Construit dintr-un container de transport, aceasta cabana de închiriere de vacanță cu 1 dormitor, 1 baie, si o bucătărie bine echipată, WiFi gratuit și acces facil la oraș! Experimentează 4 sezoane de recreere în aer liber, cu schi alpin la Sunrise Park Resort și schi de fond în Munții Albi, în plus față de drumeții și aventuri alpine vin vara; șederea ta aici te va ține să te întorci în estul Arizona!

Construită cu un stil minimalist elegant, dar dotată cu toate conforturile necesare, această casă confortabilă din containere transformata in cabană asigură un sejur memorabil!

Lumina naturală se varsă prin ușile din terasă și în spațiul de locuit deschis, care are un TV cu ecran plat cu canale prin cablu, locuri de zi confortabile și un spațiu de lucru pentru a satisface toate nevoile tale.

Alimentează-te pentru aventurile din Round Valley cu o masă pregătită într-0 bucătăria bine echipată. Spațiul compact te asigură că ai tot ce trebuie pentru a-ți pregăti mâncărurile preferate gătite acasă!

După ce petreceți ziua afară – fie la munte, fie pe terasă – faceti un dus in baia spațiosa înainte de a vă culca. Cu un pat queen și 2 paturi twin, cabana promite că întreg grupul dvs. va găsi un spațiu potrivit pentru ei!

Aventurile de înaltă altitudine în Munții Albi încep chiar din pragul ușii, cu locația cabanei container pe strada principală din Eagar! Nu uitați să consultați Centrul de explorare a dinozaurilor din Muntele Alb și Muzeul Arheologic Casa Malpais.

La doar 18 km distanță, se afla parcul de stat Lyman Lake care îmbină istoria cu fiorul sporturilor nautice. Acolo, poți merge cu barca și să vizitezi petroglife și casele construite care datează de la 6.000 î.C. Vedeti versanții de la Sunrise Park Resort, situată la doar 26km distanță și cu 65 de trasee, trasee de fond și o zonă de snowboard!

Casa din containere de 40 metri cu 2 dormitoare

Empty Nester este o casă contruita din containere de transport din oțel de 40 de metri realizata de Custom Container Living din Archie, Missouri. Acesta este modelul lor cel mai popular, cu un dormitor principal și un alt dormitor la etaj.

Exteriorul acestui model combină metalul ondulat, piatra stucată și placa de vinil. Ușile franceze cu lumină completă conduc în zona de zi principală și o ușă din spate oferă acces privat la dormitorul principal. Camera de zi și dormitorul principal sunt separate printr-o ușă de hambar și perete cu accent de lemn.

Bucătăria cu galerie include o gamă electrică independentă de dimensiuni complete, cuptor cu microunde și frigider. Lângă frigider se află o mașină de spălat și uscătorul de rufe. Finisajele de bucătărie includ tejghele de granit, dulapuri gri superioare și inferioare și o față modernă din față completă.

Baia are gresie gri de-a lungul unui perete și gresie în jurul dușului / cadă. Deasupra bucătăriei și a băii, se află dormitorul pentru oaspeți, cu balustrade de țeavă și spațiu de depozitare.

Restaurant realizat din containere de transport

Restaurantul mexican Wahaca tocmai a deschis o locație pop-up realizata din containere de transport în malul sudic al Londrei.
Lanțul de restaurante mexicane Wahaca tocmai și-a deschis noua locație pop-up în malul de sud al londonului, cu o clădire proiectată de arhitectul Joseph burns din Londra, compus din opt containere de transport și împodobit cu picturi murale de artiști de stradă internaționali, restaurantul funcționează ca o bucătărie experimentală cu specialități alimentare pe parcursul a 18 luni, după care proiectul se va muta într-o altă locație.

Cele mai populare preparate din locația de pe malul de sud vor fi adăugate în meniul standard al lui Wahaca în toate restaurantele sale.
„Am dezvoltat ideea utilizării containerelor de transport nu doar pentru a reaminti vizitatorilor restaurantului istoricul de lucru al acestei părți a râului, ci și pentru motive mai practice, deoarece înălțimea lor limitată ne-a permis să putem monta două etaje în volumul unui spațiu cu un singur etaj , explică arhitecții . Fiecare recipient este pictat într-una din cele patru culori strălucitoare.
„Experimentul Wahaca Southbank” are 130 de mese. unul dintre containerele de la etajul său superior – complet cu terasă în aer liber – este turtit pentru a oferi vedere la râu. uși glisante mari din sticlă transformă al doilea etaj într-un mediu interior-exterior.

Campus studentesc creat din 22 de containere

Institutul Internațional de Studii pentru Dezvoltare Durabilă din Thailanda a realizat un campus ecologic, creat din 22 de containere de transporturi reciclate.

Acum, institutul este un exemplu clar atunci când îi învață pe studenți despre importanța ciclismului și a sustenabilității, plus un spațiu suficient pentru educarea în domeniul conservării copacilor, agriculturii urbane, gestionării deșeurilor și multe altele.


Ca instituție care vizează învățarea altora despre durabilitate, Institutul Internațional de Studii pentru Dezvoltare Durabilă din Thailanda a depus toate eforturile pentru a minimiza orice impact pe parcursul procesului de construcție. Începând cu o mulțime de copaci goi, designul final a salvat toate pădurile de lemn de salcâm, cu excepția unui operator de macara, calificat pentru a manevra containerele de transport în loc în jurul peisajului existent. De asemenea, au examinat cantitatea de beton necesară și au luat măsuri pentru a evita emisiile de gaze cu efect de seră.
Containerele de transport au fost selectate manual, având în vedere designul final, așa că atunci când fiecare a apărut in campus, a avut un scop specific. Odată ce containerele au fost stivuite în mod corespunzător, constructorii au început să taie porțiuni din cutii metalice masive, pentru a crea ferestre, uși, punți și conectarea pasarelelor în aer liber.

Pentru a face designul durabil, niciunul din metalul tăiat nu a mers la deșeuri, deoarece a fost transformat în pereți interiori, uși, chiuvete, standuri de baie și chioșc, receptie , cafenea și sală de sport. Complexul include, de asemenea, săli de clasă, săli de conferințe, o bucătărie și o mulțime de spații în aer liber. Întregul proiect a durat aproximativ nouă luni pentru a fi finalizat.


Pe lângă reutilizarea containerelor plasate pentru reciclarea topită în partea frontală a proiectului, o gândire atentă a contribuit la economii de energie pe termen lung din operațiunile zilnice. De exemplu, întregul campus utilizează iluminare cu consum redus de energie pentru zonele care nu sunt deja luminate prin iluminare naturală. Izolația corectă menține temperaturile campusului, dar când este necesară aerul condiționat, fiecare pod are propria unitate pentru eficiență, iar majoritatea unităților au fost reciclate din clădirile vechi.
Zonele exterioare au primit, de asemenea, o îmbunătățire a durabilității prin utilizarea compostului, a unei grădini din campus, a plantelor și a spațiilor verzi, toate destinate să sprijine solul și să ofere aer curat.

Hostel realizat din containere cu 64 de camere

Dock Inn este fabricat din mai multe containere de transport , care au fost prelucrate pentru a crea 64 de camere de oaspeți, care toate au un design interior vibrant ce amestecă un chic urban cu un farmec industrial.
Situat în Warnemünde, Germania, Hostelul din containere Dock Inn este înconjurată de portul și șantierul național.

Potrivit proiectanților, farmecul dur al locației industriale a fost locul perfect pentru a aduce un omagiu vieții fostelor containere de transport pe mare.
Designul de Hostel a folosit natura industrială a containerelor pentru a crea o un loc de cazare modernă și contemporană, cu un sentiment urban vibrant. O temă maritimă se desfășoară pe tot spațiul, care este plin de mobilier refolozit, pentru a aduce un omagiu trecutului maritim al containerelor.
Diferitele containere de transport ale unitatii de cazare au fost configurate astfel încât să găzduiască 64 de camere cu 188 de paturi, majoritatea cu vedere spre port.

Există camere ce au dimensiuni diferite de la camere private la spații în dormitor, care au opt paturi individuale. Camerele sunt compacte, dar cu interioare elegante, care oferă o estetică sofisticată, contemporană. Pereții roșii strălucitori contrastează frumos cu toate lenjeria albă din unele încăperi, în timp ce tapițeria din materiale naturale în culori dezafectate oferă un aspect pământesc frumos în alte camere. Pe tot interiorul, ferestrele mari permit luminii naturale să inunde spațiile interioare.
Hostelul are, de asemenea, o serie de zone sociale, cum ar fi un salon mare, o sală de calculatoare, o bucătărie cu galerii, un restaurant la fața locului și chiar un spa la nivelul acoperișului. De-a lungul zonelor comune, designerii au folosit mai multe materiale recuperate, cum ar fi paletele de transport vechi, care au fost configurate într-un spațiu amplu de ședințe din salon.

O casa din containere pentru relaxare

Această casă de transport cu containere de 20 de metri patrati care a fost concepută si lucrată cu un plan uimitor de cheltuieli de mai puțin de 15.000 USD.

Presată plină de gânduri creative de mică structură spațială și încărcată cu caracter, această casă a fost lucrată ca un proiect de bricolaj,ce sa dorit sa fie o casa din containere finalizata cu cheltuieli scazute.

Casa de containere a fost lucrată de Lance si vând nevoie de un loc unde să trăiască și să nu aibă vreo dorință de a reintra în cursa cu rozătoarele, Lance a ales că o casă mică este cea mai bună abordare, deoarece îi va permite să trăiască în esență, să-și reducă costurile și să înceapă să continue o existență bazată pe preferintele sale

El a ales că o schimbare, containerelor de transport va fi cea mai bună alegere pentru el și a început drumul către structura noii sale case minore. În interiorul casei realiztare din container de 20 de metri este tot ceea ce Lance are nevoie.

Există un pat, o bucătărie, o toaletă și o mulțime spatiu, această casă de containere este altceva decât o casă. Este o poziție de recuperare și de dezvăluire de sine. Un loc în care își poate da seama cum să acționeze natural și să-și urmeze inima spre o viață importantă pe care și-o dorește.

Efortul minim al fabricării casei sale din containere și scăderea costului pentru articolele de bază implică faptul că în prezent este gata să lucreze doar la întreținere ei redusăPuteți descoperi progresiv despre Lance, meșteșugul său și viața lui pe pagina sa de Instagram.

Asigurați-vă că urmăriți vizita video completă (de mai sus) pentru a descoperi progresiv despre această casă fără containere impecabilă, despre structura și povestea mișcată.

sursa: livingbiginatinyhouse

Apartament din 3 containere in varful unei macarale

O macara care stă deasupra căii navigabile IJ din Amsterdam a fost schimbată într-un apartament de închiriere extravagant,realizat din trei containere de transport stivuite care încântă zona.

Concierged Boutique Apartments, care a administrat restaurarea macaralei într-un efort comun cu districtul din apropiere și o asociație dedicată conservării structurilor și destinațiilor notabile. Macara este situată în regiunea Docklands de Est a orașului olandez, care a fost puternic bombardată în timpul războiului mondial.

În urma războiului, Royal Dutch Steamboat Company (KNSM) a însărcinat dezvoltarea a câteva macarale noi, inclusiv macara Figee 2868.

Macara a fost numită pentru frații Figee – proprietarii Haarlemsche Machinefabriek care au construit-o. Acesta a fost terminat în 1957 și a funcționat până în 1979, când transportul containerelor a dominat și fluxul IJ s-a dovedit a fi excesiv de puțin și macarale excesiv de delicate. Ca o caracteristică a schimbării zonei într-un cartier privat, care a început în 1975, macaraua Figee 2868 a fost ținută pe site-ul său de pe insula KNSM ca semn al moștenirii mecanice a teritoriului. Structura a fost mutată în orașul frisonez Franeker în 2016 pentru reproiectare, înainte de a reveni în portul anterior, care este în prezent un centru imaginar înfloritor, cu numeroase expoziții de manoperă bine cunoscute, cafenele și buticuri autonome

Procedura de repunere a macaralei pentru a fi utilizată ca refugiu de vacanță a fost supravegheată de creatorul cartierului, Edward van Vliet, al cărui studio a construit recent o acumulare de mobilă pentru Moroso, care este tapițată într-un împletit de diferite texturi.

Planul vizează să aducă un omagiu istoriei moderne din Amsterdam, oferind în același timp vizitatorilor o experiență de prim rang, concentrată pe amplificări de spectacole și o asociere cu regiunea ce o cuprinde.

„Din cauza primei zone și a unui cartier amabil, vizitatorii vor simți, în orice caz, istoria macaralei și vor aprecia simultan confortul extrem”, se arată într-un anunț lansat de Yays.

Structura realizata are un teritoriu absolut de 40 de metri pătrați, distribuit între trei containere reconstituite care sunt stivuite în structura scheletului macaralei.

Etajul principal oferă spațiu unei camere și unei toalete cu cadă detașată și duș separat. Recipientul de sus obligă o altă camera, in care a fost realizata o structură acoperită care se aruncă spre exterior pentru a permite o perspectivă completă asupra mediului. În interior, Van Vliet a folosit materiale, fitinguri și subtilități care trec în revistă trecutul structurii. Stâlpii de oțel neacoperiți, ferestrele în stil Critall și secțiuni largi de pardoseală din lemn se adaugă la un stil modern contemporan. „Macara este din nou în portul natal, după o reconstrucție și reproiectare exhaustivă”, a inclus CEO-ul Yays, Peter Heule. „Ne bucurăm că avem plăcerea de a face cu macaraua Figee 2868 anterioară și de a-i oferi o altă viață. Acesta este modul în care am putea dori să adăugăm la avansarea orașului Amsterdam. ”

Case modulare din containere pentru relaxare in mijlocul padurii

Situat în interiorul unui mic oraș de pescuit numit José Ignacio, în regiunea Maldonado, această construcție modulară convingătoare din containere îi face pe vizitatori să îmbrățișeze lucrurile mai simple din viață. Să ne aventurăm puțin mai aproape.

În proiectarea generală au fost utilizate patru containere de transport – fiecare cuprinzând o cameră specială pentru oaspeții. Curtea privată include o grădină de legume și lemne esențiale pentru gătitul focului.

La etaj, o punte spațioasă prezintă vitrețele împădurite din jur.

Mobilierul luminos ne întâmpina cu interioarele deschise.

Zona de zi susține unele dintre motivele exterioare, prin mobilierul său roșu, o notă de verdeață și pardoseli luxuriante din lemn.

Bucătăria este minimalistă și completă, cu un bar de mic dejun și capcane culinare la îndemâna brațului.

O mulțime de perne aliniază patul confortabil, iar o lampă de noptieră adaugă un pic de culoare acestei camere.

În cele din urmă, o mică flotă de piese decorative colorate scoate în evidență latura artistică a vanității băii.

Puteți spune că această casă de containere este proiectată pentru o experiență liniștitoare, ospitalieră. Ideal pentru oricine dorește să se cufunde într-un stil de viață mai simplu în timp ce este în vacanță.

Complex apartamente realizate din 140 de containere

Am văzut că structurile de containere de transport maritim vin în numeroase structuri, iar acesta din Johannesburg, Africa de Sud, este clar unul inovator.

Firma de inginerie LOT-EK a planificat o constructie privată cu șase etaje din 140 de containere de transport stivuite unul peste altul.

Inginerii au împărțit complexul în două zone – una albastră, una verde – care înclină spre exterior pentru a face o curte triunghiulară între ele.

Locuitorii explorează structura printr-un hol exterior care iti da posibiliatea sa privesti curtea și este de asemenea holul este utilizat ca galerie comună.

Mansardele, care variază de la 300 la 600 de metri pătrați, sunt amenajate deschis cu podele din lemn.

Partea metalică a containerului rămâne ca acoperișul, oferind spațiilor o senzație mecanică. În ciuda faptului că structura este dedicată containerelor de transport cu bun gust, majoritatea unităților au modele înclinate, care, în afară de completarea ferestrelor atât de cool, realizează un design chevron care se prezintă pe furnirul structurii.

Bar din containere

Acest bar compartiment realizat din containerea fost fabricat de Artdepartment Berlin

În cadrul acestei întreprinderi a fost utilizat un compartiment de transport deschis de 20 de metri. Compartimentul lateral de 20 de metri deschis are o forma similară cu un suport standard pentru transportul ISO de 20 de metri și are căi de intrare laterale complete.

Cat de simplu poti sa ai barul tau, realizat cu costuri mici din containere.