Pensiune din Containere


Aceasta pensiune din Container este primul dintre mai multe proiecte ale Poteet Architects pe care le vom prezenta. Fiind o firmă premiată la nivel național, Poteet Architects este cunoscută mai ales pentru reutilizarea containerelor, adaptativă sensibilă a clădirilor existente și pentru o abordare proaspătă și riguroasă a designului interior modern.

Acest proiect provine de la dorința clientului Poteet Architects de a experimenta case realizare din containere de transport.

Proiectul realizat dintr-un container de transport,servește ca pensiune și este dotat cu duș / WC și o chiuvetă din inox personalizată. Ridicarea mare a diapozitivelor de oțel și a sticlei, a peretelui final al ferestrei deschid interiorul peisajului din jur.

Restul interiorului este folosit ca șopron de grădină. Accentul a fost pus pe strategii durabile – în primul rând, reciclarea unui container „unidirecțional” pentru o utilizare nouă și permanentă. Acoperișul plantat este ținut în afara blatului containerului, oferind umbră și flux de aer pentru a reduce câștigul de căldură. Interiorul este izolat cu spumă spray apoi căptușit cu placaj de bambus, la fel de potrivit pentru podea ca și pereții. Apa cenușie de la chiuvetă și duș este captată pentru irigarea acoperișului.

WC-ul este o toaletă cu compost. Partea din spate a containerului este ecranată de panouri din plasă de sârmă, care vor fi în cele din urmă acoperite cu viță de vie perenă. Alte alegeri de materiale inovatoare au informat proiectul: containerul „plutește” pe o fundație de stâlpi de telefon reciclate. Puntea este alcătuită din plăcuțe pentru echipamente HVAC (fabricate din sticle de sodă reciclate) așezate într-un cadru de oțel. Corpurile de iluminat exterioare sunt lame dintr-un plug-disc de tractor – o vedere obișnuită în sudul Texasului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *