Restaurant realizat din containere de transport

Restaurantul mexican Wahaca tocmai a deschis o locație pop-up realizata din containere de transport în malul sudic al Londrei.
Lanțul de restaurante mexicane Wahaca tocmai și-a deschis noua locație pop-up în malul de sud al londonului, cu o clădire proiectată de arhitectul Joseph burns din Londra, compus din opt containere de transport și împodobit cu picturi murale de artiști de stradă internaționali, restaurantul funcționează ca o bucătărie experimentală cu specialități alimentare pe parcursul a 18 luni, după care proiectul se va muta într-o altă locație.

Cele mai populare preparate din locația de pe malul de sud vor fi adăugate în meniul standard al lui Wahaca în toate restaurantele sale.
„Am dezvoltat ideea utilizării containerelor de transport nu doar pentru a reaminti vizitatorilor restaurantului istoricul de lucru al acestei părți a râului, ci și pentru motive mai practice, deoarece înălțimea lor limitată ne-a permis să putem monta două etaje în volumul unui spațiu cu un singur etaj , explică arhitecții . Fiecare recipient este pictat într-una din cele patru culori strălucitoare.
„Experimentul Wahaca Southbank” are 130 de mese. unul dintre containerele de la etajul său superior – complet cu terasă în aer liber – este turtit pentru a oferi vedere la râu. uși glisante mari din sticlă transformă al doilea etaj într-un mediu interior-exterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.