Sfaturi care pot face construcția casei container mai puțin costisitoare.

Numărul caselor din container maritim a crescut considerabil în ultimii ani. Oamenii le aleg pentru prețul lor mic și pentru rezistența pe care o au la cutremure, inundații și incendii. De la casele mici până la cele mai mari am mai multe încăperi, casele din containere maritime sunt practice și confortabile. O casă din containere maritime poate fi un cămin potrivit pentru o familie dacă se ține cont de anumite reguli.

Planifică totul înainte de a începe lucrul. Ca și o casă obișnuită și casele din container maritime au nevoie de planificări numeroase înainte de a începe să fie construite.  Pentru a fi găsite eventualele nereguli este bine să planifici fiecare pas înainte de a începe construcția. Prețul casei din container maritime crește dacă în timpul construcției identifici o greșeală şi o corectezi decât dacă ai evita că acea greșeală să fie produsă. Să modifici o schiță este mult mai simplu decât să modifici întreaga casă, asta îți v-a  salva din bani.

Cumpără containerele potrivite. Poate fi tentant să cumperi orice container vechi care are cel mai mic preț însă acesta nu este deloc o soluție bună. Poate ai găsit un container la 1.000 de dolari pe care îl comanzi online pentru că în poze arată bine, însă atunci când îți este livrat îți dai seama că ai făcut o greșeală pentru că ai comandat un container vechi de peste 20 de ani plin de rugină. Pentru a evita această situație chiar și atunci când îți comanzi online containerele pentru casă cere vânzătorului poze detaliate și cât mai multe informații. Un container vechi poate fi mai scump de reparat decât ar costa un container mai adecvat.

Îndepărtează întotdeauna podeaua din container. Faptul că vei păstra pardoselile vechi  ale containerului nu v-a fi în nici un caz un mod de a economisi banii.  Se numește risc de a te îmbolnăvi și cheltuieli mai mari pe viitor.  Cel mai recomandat este să schimbi pardoseaua containerului atunci când te apuci de construit, acesta este posibil să fie tratată cu substanțe toxice care te pot îmbolnăvi în timp. Schimbarea podelelor după un timp v-a fi mult mai costisitor decât dacă ai face-o, înainte de a construi.   Dacă totuși alegi să schimbi podeaua, ar trebui să o tratezi pentru a te asigura că nu mai este dăunătoare sănătății.

 Dacă ții cont de aceste puține sfaturi,  prețul pentru construcția casei din containere v-a fi mult mai mic, poți salva o parte din buget pe care să îl folosești pentru a sărbători reușita  mai târziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.