Studio de arta creat din 2 containere

Clientul avea nevoie de un mic studio de arta, aproape de reședința sa. Cerințele au fost destul de simple si anume pentru o clădire care să fie reflectoare și primitoare,situată pe o suprafață de aproximativ 100 mp.
Soluția arhitectului a fost să folosească două containere de transport  Prin tăierea cea mai mare parte a podelei containerelor,arhitecții au putut profita de un plafon înalt și să mute studioul de artă la un nivel inferior.Scara în sine poate acționa ca un spațiu de tranziție pentru vizualizarea operei de artă.

Etajul superior oferă o zonă de ședere și o zonă de lucru mai intimă. Unitățile de containere au fost pictate de cărbune întunecat pentru a ajuta la menținerea continuității cu casa principală inițială și să se retragă în umbrele unui amplu loc împădurit.

sursa: mbarchitecture.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *