Campus studentesc creat din 22 de containere

Institutul Internațional de Studii pentru Dezvoltare Durabilă din Thailanda a realizat un campus ecologic, creat din 22 de containere de transporturi reciclate.

Acum, institutul este un exemplu clar atunci când îi învață pe studenți despre importanța ciclismului și a sustenabilității, plus un spațiu suficient pentru educarea în domeniul conservării copacilor, agriculturii urbane, gestionării deșeurilor și multe altele.


Ca instituție care vizează învățarea altora despre durabilitate, Institutul Internațional de Studii pentru Dezvoltare Durabilă din Thailanda a depus toate eforturile pentru a minimiza orice impact pe parcursul procesului de construcție. Începând cu o mulțime de copaci goi, designul final a salvat toate pădurile de lemn de salcâm, cu excepția unui operator de macara, calificat pentru a manevra containerele de transport în loc în jurul peisajului existent. De asemenea, au examinat cantitatea de beton necesară și au luat măsuri pentru a evita emisiile de gaze cu efect de seră.
Containerele de transport au fost selectate manual, având în vedere designul final, așa că atunci când fiecare a apărut in campus, a avut un scop specific. Odată ce containerele au fost stivuite în mod corespunzător, constructorii au început să taie porțiuni din cutii metalice masive, pentru a crea ferestre, uși, punți și conectarea pasarelelor în aer liber.

Pentru a face designul durabil, niciunul din metalul tăiat nu a mers la deșeuri, deoarece a fost transformat în pereți interiori, uși, chiuvete, standuri de baie și chioșc, receptie , cafenea și sală de sport. Complexul include, de asemenea, săli de clasă, săli de conferințe, o bucătărie și o mulțime de spații în aer liber. Întregul proiect a durat aproximativ nouă luni pentru a fi finalizat.


Pe lângă reutilizarea containerelor plasate pentru reciclarea topită în partea frontală a proiectului, o gândire atentă a contribuit la economii de energie pe termen lung din operațiunile zilnice. De exemplu, întregul campus utilizează iluminare cu consum redus de energie pentru zonele care nu sunt deja luminate prin iluminare naturală. Izolația corectă menține temperaturile campusului, dar când este necesară aerul condiționat, fiecare pod are propria unitate pentru eficiență, iar majoritatea unităților au fost reciclate din clădirile vechi.
Zonele exterioare au primit, de asemenea, o îmbunătățire a durabilității prin utilizarea compostului, a unei grădini din campus, a plantelor și a spațiilor verzi, toate destinate să sprijine solul și să ofere aer curat.

Hostel realizat din containere cu 64 de camere

Dock Inn este fabricat din mai multe containere de transport , care au fost prelucrate pentru a crea 64 de camere de oaspeți, care toate au un design interior vibrant ce amestecă un chic urban cu un farmec industrial.
Situat în Warnemünde, Germania, Hostelul din containere Dock Inn este înconjurată de portul și șantierul național.

Potrivit proiectanților, farmecul dur al locației industriale a fost locul perfect pentru a aduce un omagiu vieții fostelor containere de transport pe mare.
Designul de Hostel a folosit natura industrială a containerelor pentru a crea o un loc de cazare modernă și contemporană, cu un sentiment urban vibrant. O temă maritimă se desfășoară pe tot spațiul, care este plin de mobilier refolozit, pentru a aduce un omagiu trecutului maritim al containerelor.
Diferitele containere de transport ale unitatii de cazare au fost configurate astfel încât să găzduiască 64 de camere cu 188 de paturi, majoritatea cu vedere spre port.

Există camere ce au dimensiuni diferite de la camere private la spații în dormitor, care au opt paturi individuale. Camerele sunt compacte, dar cu interioare elegante, care oferă o estetică sofisticată, contemporană. Pereții roșii strălucitori contrastează frumos cu toate lenjeria albă din unele încăperi, în timp ce tapițeria din materiale naturale în culori dezafectate oferă un aspect pământesc frumos în alte camere. Pe tot interiorul, ferestrele mari permit luminii naturale să inunde spațiile interioare.
Hostelul are, de asemenea, o serie de zone sociale, cum ar fi un salon mare, o sală de calculatoare, o bucătărie cu galerii, un restaurant la fața locului și chiar un spa la nivelul acoperișului. De-a lungul zonelor comune, designerii au folosit mai multe materiale recuperate, cum ar fi paletele de transport vechi, care au fost configurate într-un spațiu amplu de ședințe din salon.

O casa din containere pentru relaxare

Această casă de transport cu containere de 20 de metri patrati care a fost concepută si lucrată cu un plan uimitor de cheltuieli de mai puțin de 15.000 USD.

Presată plină de gânduri creative de mică structură spațială și încărcată cu caracter, această casă a fost lucrată ca un proiect de bricolaj,ce sa dorit sa fie o casa din containere finalizata cu cheltuieli scazute.

Casa de containere a fost lucrată de Lance si vând nevoie de un loc unde să trăiască și să nu aibă vreo dorință de a reintra în cursa cu rozătoarele, Lance a ales că o casă mică este cea mai bună abordare, deoarece îi va permite să trăiască în esență, să-și reducă costurile și să înceapă să continue o existență bazată pe preferintele sale

El a ales că o schimbare, containerelor de transport va fi cea mai bună alegere pentru el și a început drumul către structura noii sale case minore. În interiorul casei realiztare din container de 20 de metri este tot ceea ce Lance are nevoie.

Există un pat, o bucătărie, o toaletă și o mulțime spatiu, această casă de containere este altceva decât o casă. Este o poziție de recuperare și de dezvăluire de sine. Un loc în care își poate da seama cum să acționeze natural și să-și urmeze inima spre o viață importantă pe care și-o dorește.

Efortul minim al fabricării casei sale din containere și scăderea costului pentru articolele de bază implică faptul că în prezent este gata să lucreze doar la întreținere ei redusăPuteți descoperi progresiv despre Lance, meșteșugul său și viața lui pe pagina sa de Instagram.

Asigurați-vă că urmăriți vizita video completă (de mai sus) pentru a descoperi progresiv despre această casă fără containere impecabilă, despre structura și povestea mișcată.

sursa: livingbiginatinyhouse

Apartament din 3 containere in varful unei macarale

O macara care stă deasupra căii navigabile IJ din Amsterdam a fost schimbată într-un apartament de închiriere extravagant,realizat din trei containere de transport stivuite care încântă zona.

Concierged Boutique Apartments, care a administrat restaurarea macaralei într-un efort comun cu districtul din apropiere și o asociație dedicată conservării structurilor și destinațiilor notabile. Macara este situată în regiunea Docklands de Est a orașului olandez, care a fost puternic bombardată în timpul războiului mondial.

În urma războiului, Royal Dutch Steamboat Company (KNSM) a însărcinat dezvoltarea a câteva macarale noi, inclusiv macara Figee 2868.

Macara a fost numită pentru frații Figee – proprietarii Haarlemsche Machinefabriek care au construit-o. Acesta a fost terminat în 1957 și a funcționat până în 1979, când transportul containerelor a dominat și fluxul IJ s-a dovedit a fi excesiv de puțin și macarale excesiv de delicate. Ca o caracteristică a schimbării zonei într-un cartier privat, care a început în 1975, macaraua Figee 2868 a fost ținută pe site-ul său de pe insula KNSM ca semn al moștenirii mecanice a teritoriului. Structura a fost mutată în orașul frisonez Franeker în 2016 pentru reproiectare, înainte de a reveni în portul anterior, care este în prezent un centru imaginar înfloritor, cu numeroase expoziții de manoperă bine cunoscute, cafenele și buticuri autonome

Procedura de repunere a macaralei pentru a fi utilizată ca refugiu de vacanță a fost supravegheată de creatorul cartierului, Edward van Vliet, al cărui studio a construit recent o acumulare de mobilă pentru Moroso, care este tapițată într-un împletit de diferite texturi.

Planul vizează să aducă un omagiu istoriei moderne din Amsterdam, oferind în același timp vizitatorilor o experiență de prim rang, concentrată pe amplificări de spectacole și o asociere cu regiunea ce o cuprinde.

„Din cauza primei zone și a unui cartier amabil, vizitatorii vor simți, în orice caz, istoria macaralei și vor aprecia simultan confortul extrem”, se arată într-un anunț lansat de Yays.

Structura realizata are un teritoriu absolut de 40 de metri pătrați, distribuit între trei containere reconstituite care sunt stivuite în structura scheletului macaralei.

Etajul principal oferă spațiu unei camere și unei toalete cu cadă detașată și duș separat. Recipientul de sus obligă o altă camera, in care a fost realizata o structură acoperită care se aruncă spre exterior pentru a permite o perspectivă completă asupra mediului. În interior, Van Vliet a folosit materiale, fitinguri și subtilități care trec în revistă trecutul structurii. Stâlpii de oțel neacoperiți, ferestrele în stil Critall și secțiuni largi de pardoseală din lemn se adaugă la un stil modern contemporan. „Macara este din nou în portul natal, după o reconstrucție și reproiectare exhaustivă”, a inclus CEO-ul Yays, Peter Heule. „Ne bucurăm că avem plăcerea de a face cu macaraua Figee 2868 anterioară și de a-i oferi o altă viață. Acesta este modul în care am putea dori să adăugăm la avansarea orașului Amsterdam. ”

Case modulare din containere pentru relaxare in mijlocul padurii

Situat în interiorul unui mic oraș de pescuit numit José Ignacio, în regiunea Maldonado, această construcție modulară convingătoare din containere îi face pe vizitatori să îmbrățișeze lucrurile mai simple din viață. Să ne aventurăm puțin mai aproape.

În proiectarea generală au fost utilizate patru containere de transport – fiecare cuprinzând o cameră specială pentru oaspeții. Curtea privată include o grădină de legume și lemne esențiale pentru gătitul focului.

La etaj, o punte spațioasă prezintă vitrețele împădurite din jur.

Mobilierul luminos ne întâmpina cu interioarele deschise.

Zona de zi susține unele dintre motivele exterioare, prin mobilierul său roșu, o notă de verdeață și pardoseli luxuriante din lemn.

Bucătăria este minimalistă și completă, cu un bar de mic dejun și capcane culinare la îndemâna brațului.

O mulțime de perne aliniază patul confortabil, iar o lampă de noptieră adaugă un pic de culoare acestei camere.

În cele din urmă, o mică flotă de piese decorative colorate scoate în evidență latura artistică a vanității băii.

Puteți spune că această casă de containere este proiectată pentru o experiență liniștitoare, ospitalieră. Ideal pentru oricine dorește să se cufunde într-un stil de viață mai simplu în timp ce este în vacanță.

Complex apartamente realizate din 140 de containere

Am văzut că structurile de containere de transport maritim vin în numeroase structuri, iar acesta din Johannesburg, Africa de Sud, este clar unul inovator.

Firma de inginerie LOT-EK a planificat o constructie privată cu șase etaje din 140 de containere de transport stivuite unul peste altul.

Inginerii au împărțit complexul în două zone – una albastră, una verde – care înclină spre exterior pentru a face o curte triunghiulară între ele.

Locuitorii explorează structura printr-un hol exterior care iti da posibiliatea sa privesti curtea și este de asemenea holul este utilizat ca galerie comună.

Mansardele, care variază de la 300 la 600 de metri pătrați, sunt amenajate deschis cu podele din lemn.

Partea metalică a containerului rămâne ca acoperișul, oferind spațiilor o senzație mecanică. În ciuda faptului că structura este dedicată containerelor de transport cu bun gust, majoritatea unităților au modele înclinate, care, în afară de completarea ferestrelor atât de cool, realizează un design chevron care se prezintă pe furnirul structurii.

Bar din containere

Acest bar compartiment realizat din containerea fost fabricat de Artdepartment Berlin

În cadrul acestei întreprinderi a fost utilizat un compartiment de transport deschis de 20 de metri. Compartimentul lateral de 20 de metri deschis are o forma similară cu un suport standard pentru transportul ISO de 20 de metri și are căi de intrare laterale complete.

Cat de simplu poti sa ai barul tau, realizat cu costuri mici din containere.

Hotel cu 4 etaje realizat din containere+birouri, spatii comerciale,cafenea

Acest hotel de containere cu 4 etaje din Seul, care se numește Orange Cube, este format dintr-un subsol, cu patru etaje deasupra solului și un penthouse. Spre deosebire de casele de containere, care sunt construite recent în suburbiile din Seul, această casă de containere de transport este folosită ca un spațiu complex, cu spații rezidențiale, birouri de afaceri și spații comerciale. Etajul 1 este utilizat ca cafenea.

Spre deosebire de exteriorul portocaliu, ramele interioare și ferestrele au fost vopsite în alb pentru a da un aspect modern, curat. În plus, ușa pliabilă a fost instalată pentru a da o senzație de deschidere. Interiorul cafenelei este simplu în culoare albă, incluzând iluminarea șinei de culoare albă, ceea ce o face să pară mai spațioasă și mai luminoasă. Este de remarcat faptul că masa și raftul au fost concepute cu un material din lemn pentru a da o senzație moale și caldă și au fost concepute pentru a deschide cu îndrăzneală peretele pentru a extinde spațiul.

La subsol există un spațiu de birouri de închiriat. Pentru a folosi subsolul ca birou de afaceri, s-a ridicat înălțimea etajului. Întrucât este un spațiu subteran, s-au efectuat lucrări de impermeabilizare și izolare interioară. Ferestrele din interiorul cu patru etaje sunt proiectate pentru a fi spațioase, creând un spațiu luminos și plin de lumină. Terasa de la ultimul etaj permite să te bucuri de o viață relaxată unică unei case din această zonă. Și are o atmosferă moale și blândă prin atașarea de perdele colorate crem care se armonizează cu designul interior al tonului din lemn natural și al bucătăriei albe.

Clădirea este o mare stivă portocalie de 14 containere de transport. Este, de fapt, cea mai înaltă clădire de containere din țară. Culoarea și materialul singure fac ca locul lui Daewon să se distingă de toate celelalte structuri din zonă.

În acest mediu profund creativ, oaspeții sunt imersați când ajung la destinație. Te simți ca și cum ai intra în peștera lui Ali Baba. Cafeneaua de la parter este plină de obiecte și desene pe care Design Guild le-a creat în ultimii patru ani. Camerele în sine sunt foarte simplu și practic decorate. Oaspeții de la penthouse se pot bucura de vedere la Mt. Namsan și Mt. Maebongsan de pe terasa lor.

Locația Orange Cube este un alt motiv pentru a vă baza sejurul acolo. Este situat într-o nișă mică între două dealuri, o pată liniștită, departe de traficul virulent al orașului. Cu toate acestea, la distanță de mers, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă restabili energia. O stație de metrou este Itaewon, inima geografică a orașului; poți merge oriunde foarte repede de acolo. Călătoriți în acea zonă foarte diversificată și bogată din punct de vedere cultural pentru a găsi mâncare de pe tot globul sau pur și simplu o dispoziție internațională pe care o veți găsi nicăieri în altă parte în Seul.

Dacă doriți să experimentați modernitatea mult lăudată a Coreei într-un cadru unic și confortabil, Orange Cube este alegerea dvs.

Sursa:http://www.designguild.co.kr

Hotel retro din containere reciclate

Interioarele noastre unice sunt acoperite cu lemn recoltat durabil de la ferma noastră din statul New York, și cherestea recuperată dintr-o distilerie din Kentucky.

Pentru a surprinde priveliștile vaste pastorale și lumina naturală, s-au instalat ferestre care au fost salvate de la o școală din Philadelphia, care a fost destinată demolării.

Menținem vibrația funky mergând cu bazele dulapurilor de bucătărie dintr-un laborator din Brooklyn, iar pentru blaturi am folosit podele de bowling vechi din Texas!

Pardoselile sunt originale pentru containerele,care au călătorit prin lume, de multe ori, cu numeroase artefacte vintage, covoare, artă și accesorii strălucite din călătoriile noastre de pe glob, fiecare CASĂ vă va oferi un loc unic de ședere.

Six Flophouzes sunt acum disponibile pentru șederea dvs. și suntem în proces de a completa mai multe până la sfârșitul anului. La sosirea dvs., fiecare container de locuit va avea cafea și ceai gratuit, apă spumantă Topochico și Cokes mexican. La doar o scurtă distanță cu mașina în Round Top, există o piață pentru gustări ușoare și alte bunătăți. Dacă doriti puteti  înota sau merge la pescuit, Lacul Fayette este chiar după colț.

Afară, fiecare continaer vine cu propriul hamac și scaune confortabile pentru a vă relaxa și a vă bucura de celebrele apusuri de soare. Fiecare detaliu al acestei proprietăți a fost conceput cu atenție pentru a vă asigura că șederea dvs. este una confortabilă și memorabilă.

Asigurați-vă că faceți o plimbare în jurul proprietății pentru a vedea toate artefactele salvate și comorile reciclate pe care compania noastra le are de oferit. . În calitate de oaspete, veți primi un bonus de 20% pentru cumpărăturile dvs. Orice decor din resort este de asemenea un joc corect, cereți doar și vă vom oferi un preț! Șansele sunt să te lași nu numai relaxat, ci și cu multă inspirație

Container Cafenea

Noua cafenea Jetty Cocks harbour este construită dintr-un nou container înalt,cu baghete exterioare și punte ecologică la exterior.

Inox marin intern cu panouri de înclinare asistate cu structură de gaz cu înclinare dublă în sus.

Blocare suplimentară de siguranță în barele instalate pe ambele panouri înclinate.

Panourile înclinate sunt de asemenea izolate complet la temperatura termică

Dulapuri personalizate

Această unitate a fost complet construită, cu configurare minimă la fața locului.

sursa:https://www.containerbuildgroup.com.au